Maatwerk

Slim maatwerk om efficiënter te kunnen werken.

Soms zou je wensen dat een bepaald systeem zou bestaan. Een online oplossing die precies aansluit op jouw bedrijfsvoering of bedrijfsproces. Een systeem dat alle gewenste functies in huis heeft. Bestaat die oplossing niet? Zeker wel! RVL webdesignstudio is specialist in het ontwikkelen van een webapplicatie of systeem op maat.

Webapplicaties

Webapplicaties zijn er in allerlei soorten en maten. Vaak is het maatwerk en gericht op het automatiseren van een bedrijfsproces.
Je kunt hier denken aan de koppeling van een reserveringssysteem aan de website van een hotel. Of de koppeling van een website met een payment provider. Bij RVL webdesignstudio koppelen we bestaande systemen aan nieuwe technieken. En dat betekent meer online mogelijkheden voor jouw organisatie.

ERP of financieel systeem

Deze applicaties zijn dan te benaderen via het internet vaak via een afgesloten gedeelte voor een beperkt aantal gebruikers. De applicatie zelf kan gekoppeld worden aan een ERP of financieel systeem.
Op deze manier is de data opvraagbaar in diverse systemen en hoeft er geen dubbel werk verricht te worden. Wel zo handig!

Content Management

We kunnen je op maat gemaakte webapplicatie koppelen aan een content management systeem (ook wel CMS genoemd) zodat je deze makkelijk kunt beheren en bijhouden vanaf elke computer waar dan ook. Ook kan er een koppeling worden gemaakt met Google Analytics, zodat je precies kan zien wat er allemaal gebeurd binnen je applicatie.

Hier zijn we goed in

Het bouwen van succesvolle websites die makkelijk te onderhouden zijn en goed vindbaar zijn in Google. Daar gaan we voor!

Websites

Door de unieke combinatie in ontwerp, techniek en online marketing maakt RVL webdesignstudio van je website een online succes! En dat alles met een nuchtere en realistische kijk op het internet gebeuren.

Webshops

Je wilt een webshop hebben die werkt. Jouw online winkel moet producten verkopen maar ook makkelijk te beheren zijn. Door jarenlange ervaring en met directe praktijk voorbeelden kun je direct aan de slag!

Online Marketing

Van onderzoek tot en met de technische realisatie. Je kunt hierbij denken aan het vinden van de juiste zoekwoorden, de implementatie van de juiste SEO technieken of het opzetten van een AdWords campagne.

Webapps

Een webapp biedt ongekende mogelijkheden voor alle grote platformen. Met 1 investering ben je bereikbaar op alle platformen. Een webapp kan op elk toestel getoond worden. Van iOS tot Android.

Logo / huisstijl

Ben je net begonnen met jouw bedrijf en heb je nog geen logo of ben je er nog niet over uit wat voor huisstijl het beste bij jouw bedrijf past? Waarom zou je dat niet gelijk met het ontwerp van je website laten meenemen?

Maatwerk

Wil je dat bezoekers of werknemers meer met een website kunnen dan een simpel formulier invullen? Dan is een slimme webapplicatie voor jouw organisatie misschien wel de oplossing. Slim maatwerk om efficiënter te werken.

Full-service internetbureau

Als full-service internetbureau bieden wij een breed aanbod van diensten als het gaat om de uitvoering van uw project succesvol te maken. Door op strategisch niveau met u mee te denken, bieden wij online oplossingen en diensten die meer rendement opleveren voor uw onderneming. Of het nu gaat om een website, webshop, mobiele app of maatwerkoplossing.
Maak vandaag nog gebruik van onze diensten en expertises!

Onze werkwijze.

Het bouwen van succesvolle websites die makkelijk te onderhouden zijn en goed vindbaar zijn in Google. Daar gaan we voor!
Hiervoor hanteren we een vaste methodiek tijdens de ontwikkeling van je website of webshop.

Tijdens de ontwikkeling, bouw en realisatie en de bijbehorende applicaties gebruiken wij een vaste methodiek. Dit hebben we gedefinieerd teneinde onduidelijkheden en misverstanden te voorkomen. Kenmerkend voor deze werkwijze is dat er sprake is van een logische fasering. 

Brainstorm strategie

Voordat we kunnen beginnen aan een project, moet duidelijk zijn wat we gaan ontwikkelen. Daarom start elk project met een brainstorm sessie.

Functioneel ontwerp

In het functioneel ontwerp wordt de strategie vertaald naar een functionele invulling van het eindproduct. Het dient als basis voor de verdere ontwikkeling.

Grafisch ontwerp

In deze fase wordt er begonnen met de daadwerkelijke realisatie. Alle onderdelen van de website, webshop of applicatie worden vormgegeven.

Technische realisatie

Wanneer het grafisch ontwerp akkoord is, wordt het in deze fase omgezet in een werkende website.

Wij maken websites die mensen graag gebruiken

Vraag vrijblijvend informatie aan.