Webapps

Een webapp biedt ongekende mogelijkheden voor alle grote platformen

Webpps voor mobiele apparaten maken gebruik van algemene webtechnologieën zoals HTML5, CSS3 en Javascript. Ze verschillen in de basis niet zoveel van ‘gewone’ websites en webapplicaties, met dat onderscheid dat ze zijn aangepast voor gebruik op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets.
Telkens wanneer de gebruiker een webapp opent, wordt de applicatie of een deel daarvan gedownload vanaf het web. Installatie op het apparaat is dus niet nodig (maar het is wel mogelijk om een icoon op het startscherm te plaatsen).
Doordat de webapp in de browser van het mobiele besturingssysteem draait, zijn webapps platformenafhankelijk en dat brengt significante kostenvoordelen met zich mee als je alle belangrijke mobiele besturingssystemen wilt ondersteunen.

Multitouch aanrakingen

Dat webapps onder water gebruik maken van webtechnologieën, wil niet zeggen dat ze het qua gebruikersbeleving tegen native apps moeten afleggen. Met de juiste technieken kunnen met webapps in veel gevallen nagenoeg dezelfde gebruikerservaring worden gecreëerd.
Zo kunnen webapps reageren op ‘multitouch’ aanrakingen en data veilig opslaan op het mobiele apparaat.

Diverse oplossingen

Wat voor de beste keuze is hangt af van een aantal factoren. De keuze is namelijk afhankelijk van je product of dienst, de wensen en behoeften van de doelgroep of welk werkproces je wilt optimaliseren. En uiteraard ook van het beschikbare budget.
Wil je nog meer weten over wat er allemaal mogelijk is met een webapp of gewoon eens wat voorbeelden bekijken? Dat kan. Al onze kennis en ervaring hebben we gestopt in de website webappdesign.nl

Sneller en beter bereikbaar met een e-commerce app.

De e-commerce app is speciaal ontwikkeld met het doel beter bereikbaar te zijn je via smartphone:

  • Actieknoppen om meteen contact op te nemen via je eigen mobiele website
  • Gewoon bereikbaar gemaakt en functioneel in iedere versie van de browser
  • Zelf te beheren in zeer gebruiksvriendelijke CMS
  • Eventueel koppeling met je financieel of ERP systeem
  • Mobiele kassa en betaalsysteem

Is een hybride- of webapp de oplossing?

Of een hybride app of een webapp voor u de beste keuze is hangt af van een aantal factoren. De keuze is namelijk afhankelijk van uw product of dienst, de wensen en behoeften van de doelgroep en uiteraard ook van het beschikbare budget.

Wij overtuigen je graag van onze meerwaarde!

Vraag vrijblijvend informatie aan