Webapps

Een webapp biedt ongekende mogelijkheden en zijn platformenafhankelijk. Dat brengt significante kostenvoordelen met zich mee.

Webpps voor mobiele apparaten maken gebruik van algemene webtechnologieën zoals HTML5, CSS3 en Javascript. Ze verschillen in de basis niet zoveel van ‘gewone’ websites en webapplicaties, met dat onderscheid dat ze zijn aangepast voor gebruik op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets.
Telkens wanneer de gebruiker een webapp opent, wordt de applicatie of een deel daarvan gedownload vanaf het web. Installatie op het apparaat is dus niet nodig (maar het is wel mogelijk om een icoon op het startscherm te plaatsen).
Doordat de webapp in de browser van het mobiele besturingssysteem draait, zijn webapps platformenafhankelijk en dat brengt significante kostenvoordelen met zich mee als je alle belangrijke mobiele besturingssystemen wilt ondersteunen.

Multitouch aanrakingen

Dat webapps onder water gebruik maken van webtechnologieën, wil niet zeggen dat ze het qua gebruikersbeleving tegen native apps moeten afleggen. Met de juiste technieken kunnen met webapps in veel gevallen nagenoeg dezelfde gebruikerservaring worden gecreëerd.
Zo kunnen webapps reageren op ‘multitouch’ aanrakingen en data veilig opslaan op het mobiele apparaat.

Diverse oplossingen

Wat voor de beste keuze is hangt af van een aantal factoren. De keuze is namelijk afhankelijk van je product of dienst, de wensen en behoeften van de doelgroep of welk werkproces je wilt optimaliseren. En uiteraard ook van het beschikbare budget.
Wil je nog meer weten over wat er allemaal mogelijk is met een webapp of gewoon eens wat voorbeelden bekijken? Dat kan. Maak een afspraak en laten wij je diverse oplossingen zien.

Hier zijn we goed in

Het bouwen van succesvolle websites die makkelijk te onderhouden zijn en goed vindbaar zijn in Google. Daar gaan we voor!

Websites

Door de unieke combinatie in ontwerp, techniek en online marketing maakt RVL webdesignstudio van je website een online succes! En dat alles met een nuchtere en realistische kijk op het internet gebeuren.

Webshops

Je wilt een webshop hebben die werkt. Jouw online winkel moet producten verkopen maar ook makkelijk te beheren zijn. Door jarenlange ervaring en met directe praktijk voorbeelden kun je direct aan de slag!

Online Marketing

Van onderzoek tot en met de technische realisatie. Je kunt hierbij denken aan het vinden van de juiste zoekwoorden, de implementatie van de juiste SEO technieken of het opzetten van een AdWords campagne.

Webapps

Een webapp biedt ongekende mogelijkheden voor alle grote platformen. Met 1 investering ben je bereikbaar op alle platformen. Een webapp kan op elk toestel getoond worden. Van iOS tot Android.

Logo / huisstijl

Ben je net begonnen met jouw bedrijf en heb je nog geen logo of ben je er nog niet over uit wat voor huisstijl het beste bij jouw bedrijf past? Waarom zou je dat niet gelijk met het ontwerp van je website laten meenemen?

Maatwerk

Wil je dat bezoekers of werknemers meer met een website kunnen dan een simpel formulier invullen? Dan is een slimme webapplicatie voor jouw organisatie misschien wel de oplossing. Slim maatwerk om efficiënter te werken.

Full-service internetbureau

Als full-service internetbureau bieden wij een breed aanbod van diensten als het gaat om de uitvoering van uw project succesvol te maken. Door op strategisch niveau met u mee te denken, bieden wij online oplossingen en diensten die meer rendement opleveren voor uw onderneming. Of het nu gaat om een website, webshop, mobiele app of maatwerkoplossing.
Maak vandaag nog gebruik van onze diensten en expertises!

Onze werkwijze.

Het bouwen van succesvolle websites die makkelijk te onderhouden zijn en goed vindbaar zijn in Google. Daar gaan we voor!
Hiervoor hanteren we een vaste methodiek tijdens de ontwikkeling van je website of webshop.

Tijdens de ontwikkeling, bouw en realisatie en de bijbehorende applicaties gebruiken wij een vaste methodiek. Dit hebben we gedefinieerd teneinde onduidelijkheden en misverstanden te voorkomen. Kenmerkend voor deze werkwijze is dat er sprake is van een logische fasering. 

Brainstorm strategie

Voordat we kunnen beginnen aan een project, moet duidelijk zijn wat we gaan ontwikkelen. Daarom start elk project met een brainstorm sessie.

Functioneel ontwerp

In het functioneel ontwerp wordt de strategie vertaald naar een functionele invulling van het eindproduct. Het dient als basis voor de verdere ontwikkeling.

Grafisch ontwerp

In deze fase wordt er begonnen met de daadwerkelijke realisatie. Alle onderdelen van de website, webshop of applicatie worden vormgegeven.

Technische realisatie

Wanneer het grafisch ontwerp akkoord is, wordt het in deze fase omgezet in een werkende website.

Wij maken websites die mensen graag gebruiken

Vraag vrijblijvend informatie aan.