Webshops

Door jarenlange ervaring en met directe praktijk voorbeelden kun je direct aan de slag met je nieuwe webshop!

Dus je wilt geld gaan verdienen met internet?
Maar dan moet je wel een webshop hebben die werkt. Jouw online winkel moet producten verkopen maar ook makkelijk te beheren zijn.
Door jarenlange ervaring en met directe praktijk voorbeelden kun je direct aan de slag met je nieuwe webshop!
Geen webshop zonder goed plan. Samen maken we een plan van aanpak. Jij geef je wensen aan, RVL webdesignstudio adviseert. Zo komen we tot een doordachte strategie die de basis vormt van jouw slimme webshop. Vervolgens brengen we de functies van de webshop in kaart. Hoe zorgen we voor een juist bereik? Wat worden de betalingsmogelijkheden? In het functioneel ontwerp van de webshop zie je hoe de webshop is opgebouwd en wat dit betekent voor je toekomstige klanten.

Onbeperkt aantal producten

Met de webshops die wij ontwikkelen heb je de beschikking over de volgende mogelijkheden:

 • webwinkel met onbeperkt aantal producten
 • koppeling met iDeal en andere betaalmogelijkheden
 • producten aanprijzen op de hoofdpagina
 • bezoekers kunnen uitgebreid zoeken door de productdatabase
 • relevante producten instellen per product
 • voorraadbeheer; mogelijkheid om bestellen automatisch stop te zetten bij onvoldoende voorraad
 • verzendkosten instellen op basis van prijs of gewicht
 • uitgebreide rapportages zoals aantal hits, zoekmachinerapportage en beste verkochte producten
 • mogelijkheid om producten te exporteren naar vergelijkingssites zoals Google Shopping en Beslist.nl
 • social media zoals Twitter, Facebook of Google+ integreren op je webshop
 • klanten kunnen beoordelingen plaatsen door een koppeling met bijvoorbeeld KiyOh of TrustPilot.nl

WooCommerce

In sommige gevallen volstaat een eenvoudige webshop. Wij bouwen ook webshops in het open source systeem WooCommerce voor WordPress. Dit is het meest populaire en snelst groeiende eCommerce-platform ter wereld. Met alle voordelen van dien. WooCommerce voor WordPress is zowel voor bezoekers als voor de beheerder overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Als winkelier kun je heel eenvoudig producten toevoegen of wijzigen, orders bijhouden en de administratieve taken efficiënt uitvoeren.

Zoekmachine optimalisatie

Stel dat je een webshop hebt in windwijzers. Dan wil je dat de producten natuurlijk zo hoog mogelijk laten scoren bij mensen die googelen naar een product dat je verkoopt. Wij helpen je bij het optimaliseren van je webshop. Van het zoekwoorden onderzoek tot en met de technische realisatie, we verzorgen het volledige traject. Daarbij focussen we op zowel de techniek als de content, zodat jouw webshop beter wordt geïndexeerd door de zoekmachines.
Maar je kunt hierbij ook denken aan het publiceren van content en producten op ander platformen zoals Google Shopping of Beslist.nl

Hier zijn we goed in

Het bouwen van succesvolle websites die makkelijk te onderhouden zijn en goed vindbaar zijn in Google. Daar gaan we voor!

Websites

Door de unieke combinatie in ontwerp, techniek en online marketing maakt RVL webdesignstudio van je website een online succes! En dat alles met een nuchtere en realistische kijk op het internet gebeuren.

Webshops

Je wilt een webshop hebben die werkt. Jouw online winkel moet producten verkopen maar ook makkelijk te beheren zijn. Door jarenlange ervaring en met directe praktijk voorbeelden kun je direct aan de slag!

Online Marketing

Van onderzoek tot en met de technische realisatie. Je kunt hierbij denken aan het vinden van de juiste zoekwoorden, de implementatie van de juiste SEO technieken of het opzetten van een AdWords campagne.

Webapps

Een webapp biedt ongekende mogelijkheden voor alle grote platformen. Met 1 investering ben je bereikbaar op alle platformen. Een webapp kan op elk toestel getoond worden. Van iOS tot Android.

Logo / huisstijl

Ben je net begonnen met jouw bedrijf en heb je nog geen logo of ben je er nog niet over uit wat voor huisstijl het beste bij jouw bedrijf past? Waarom zou je dat niet gelijk met het ontwerp van je website laten meenemen?

Maatwerk

Wil je dat bezoekers of werknemers meer met een website kunnen dan een simpel formulier invullen? Dan is een slimme webapplicatie voor jouw organisatie misschien wel de oplossing. Slim maatwerk om efficiënter te werken.

Full-service internetbureau

Als full-service internetbureau bieden wij een breed aanbod van diensten als het gaat om de uitvoering van uw project succesvol te maken. Door op strategisch niveau met u mee te denken, bieden wij online oplossingen en diensten die meer rendement opleveren voor uw onderneming. Of het nu gaat om een website, webshop, mobiele app of maatwerkoplossing.
Maak vandaag nog gebruik van onze diensten en expertises!

Eigen webwinkel beginnen

Je wilt je eigen webwinkel beginnen maar je weet nog niet hoe? RVL webdesignstudio heeft meer dan 15 jaar ervaring met het exploiteren van eigen webwinkels en kan je dus prima adviseren met het beheren en opzetten van je eigen webwinkel. Desnoods investeren wij met financiële middelen in jouw webshop om de gehele e-commerce structuur op te zetten.
Lees hier verder voor meer informatie.

Onze werkwijze.

Het bouwen van succesvolle websites die makkelijk te onderhouden zijn en goed vindbaar zijn in Google. Daar gaan we voor!
Hiervoor hanteren we een vaste methodiek tijdens de ontwikkeling van je website of webshop.

Tijdens de ontwikkeling, bouw en realisatie en de bijbehorende applicaties gebruiken wij een vaste methodiek. Dit hebben we gedefinieerd teneinde onduidelijkheden en misverstanden te voorkomen. Kenmerkend voor deze werkwijze is dat er sprake is van een logische fasering. 

Brainstorm strategie

Voordat we kunnen beginnen aan een project, moet duidelijk zijn wat we gaan ontwikkelen. Daarom start elk project met een brainstorm sessie.

Functioneel ontwerp

In het functioneel ontwerp wordt de strategie vertaald naar een functionele invulling van het eindproduct. Het dient als basis voor de verdere ontwikkeling.

Grafisch ontwerp

In deze fase wordt er begonnen met de daadwerkelijke realisatie. Alle onderdelen van de website, webshop of applicatie worden vormgegeven.

Technische realisatie

Wanneer het grafisch ontwerp akkoord is, wordt het in deze fase omgezet in een werkende website.

Wij maken websites die mensen graag gebruiken

Vraag vrijblijvend informatie aan.