Websites

Door de unieke combinatie in ontwerp, techniek en online marketing maakt RVL webdesignstudio van je website een online succes!

Bereik online succes met je bedrijfswebsite. Een website die jouw doelgroep aanspreekt, gebruiksvriendelijk is en bovendien opvalt in de zoekresultaten. Door de unieke combinatie in ontwerp, techniek en online marketing maakt RVL webdesignstudio van je website  een online succes! En dat alles met een nuchtere en realistische kijk op het internet gebeuren.

Responsive websites.

Vandaag de dag komt al bijna de helft van het verkeer op de gemiddelde website via een smartphone of tablet. Voor jou als ondernemer is het daarom ook van belang om te zorgen dat je website ook op deze apparaten goed functioneert. Is dit niet het geval, dan kun je hierdoor potentiële klanten mislopen. Met een responsive website wordt je website zo ontworpen dat (potentiële) klanten op alle apparaten een optimale ervaring krijgen. De website past zich aan op ieder apparaat en (potentiële) klanten kunnen hierdoor snel en gemakkelijk gebruik maken van je website.
RVLwebdesignstudio maakt standaard alle nieuw te ontwikkelen websites responsive.

Mobiele websites.

In sommige gevallen is het soms beter om voor vooral grotere sites een aparte mobiele website te maken. Je kan hierbij precies bepalen wat een mobiele gebruiker wel en niet ziet en ook mobiel specifieke content maken. Je kan de site qua content en structuur zo maken dat hij geoptimaliseerd wordt voor een kleiner scherm, maar ook het alternatief geven om naar de desktop site te gaan voor verdere informatie.
Veelal worden voor webshops een aparte mobiele website ontwikkeld.

Content Management Systeem.

Al onze websites worden standaard opgeleverd met een content management systeem (ook wel CMS genoemd) zodat je deze makkelijk kunt beheren en bijhouden vanaf elke computer waar dan ook. Onze basis websites worden opgeleverd met de laatste WordPress technieken. Zo kun je je website of blog bijhouden met een standaard systeem van WordPress.

Wij overtuigen je graag van onze meerwaarde!

Vraag vrijblijvend informatie aan