Een eigen webwinkel beginnen

Je wilt een eigen webshop beginnen maar weet nog niet hoe?

RVL webdesignstudio heeft al meer dan 15 jaar ervaring in het opzetten en runnen van webwinkels in Nederland en België. Je kunt al een eigen webwinkel beginnen zonder investering. Wij zorgen voor de gehele e-commerce infrastructuur zoals webwinkel met kassa, betalingsmogelijkheden, advertentie campagnes in Google AdWords en eventuele koppelingen met je financiële systeem. Samen met jou wordt vervolgens een selectie gemaakt van de meest succesvolle voorraadhoudende producten uit je assortiment welke op de website worden aangeboden. Het enige wat voor jou resteert is de feitelijke uitlevering aan de klant.

Geen eigen webwinkel zonder goed plan.

Samen maken we een plan van aanpak om een eigen webwinkel te beginnen. Jij geef je wensen aan, RVL webdesignstudio adviseert. Zo komen we tot een doordachte strategie die de basis vormt van jouw slimme webshop. Vervolgens brengen we de functies van de webshop in kaart. Hoe zorgen we voor een juist bereik? Wat worden de betalingsmogelijkheden? In het functioneel ontwerp van de webshop zie je hoe de webshop is opgebouwd en wat dit betekent voor je toekomstige klanten.

gratis-website-check

Onbeperkte mogelijkheden

  • webwinkel met onbeperkt aantal producten
  • koppeling met iDeal en andere betaalmogelijkheden
  • producten aanprijzen op de hoofdpagina
  • voorraadbeheer; mogelijkheid om bestellen automatisch stop te zetten bij onvoldoende voorraad
  • uitgebreide rapportages zoals aantal hits, zoekmachinerapportage en beste verkochte producten
  • mogelijkheid om producten te exporteren naar vergelijkingssites zoals Google Shopping en Beslist.nl
  • social media zoals Twitter, Facebook of Google+ integreren op je webshop
  • klanten kunnen beoordelingen plaatsen door een koppeling met bijvoorbeeld KiyOh of TrustPilot.nl
  • Een mobiele versie van de webwinkel die geoptimaliseerd is voor mobiel gebruik.

allewindwijzers.nl

Allewindwijzers is de webshop in Nederland en Belgie voor decoratieve windwijzers. Alle typen windwijzers uit voorraad tegen de beste prijs! Met ruim 40 jaar ervaring en levering uit voorraad van alle typen windwijzers tegen de allerbeste prijs maakt Allewindwijzers uniek in Nederland en Belgie. Met een gebruiksvriendelijke webshop biedt Allewindwijzers een overzichtelijk aanbod windwijzers. Met liefde voor haar producten streeft men naar tevreden klanten. Daarom staat de serviceverlening hoog in het vaandel. Allewindwijzers biedt ook windwijzers aan voor eigen ontwerp in: roodkoper, RVS, messing, verguld of gespoten in een door u gewenste kleur.
www.allewindwijzers.nl / www.windwijzers.be

diamantschoorsteenkappen.nl

Diamantschoorsteenkappen.nl is de webshop in Nederland voor alle soorten en typen schoorsteenkappen. Met ruim 40 jaar ervaring in schoorsteenkappen en levering uit voorraad van alle typen schoorsteenkappen, ornamenten en windwijzers tegen de allerbeste prijs maakt Diamantschoorsteenkappen.nl uniek in Nederland. Schoorsteenkappen van Diamantschoorsteenkappen.nl© zijn in zijn geheel uit hoogwaardig RVS (roest vast staal) gemaakt en kunnen dus niet roesten en zijn daardoor onderhoudsvrij. Je kunt kiezen uit een ruim aanbod van diverse soorten schoorsteenkappen: vierkant met spitse punt of afgevlakte punt, vierkant vlak, rechthoekig met een spitse punt of afgevlakte punt of rechthoekige vlakke schoorsteenkappen.
www.diamantschoorsteenkappen.nl

Wij maken websites die mensen graag gebruiken.

Vraag vrijblijvend informatie aan