Hybride apps zijn geavanceerde websites die werken op alle mobiele platformen. Het voordeel van een hybride app is dat deze op ieder toestel bekeken kan worden. Met de ontwikkeling van HTML5 en CSS3 is dit een krachtige manier om in één keer voor alle platformen te ontwikkelen.

Daarnaast is de hybride app geoptimaliseerd voor touch interfaces en alle verschillende resoluties van tablets en smartphones. En de app kan gebruik maken van de hardware van smartphones zoals de camera en gps. Daarnaast kunnen er snellere updates worden uitgevoerd en zijn er geen beperkingen van een App of Play Store.
Een hybride app is een combinatie tussen een native app en een web app. Het raamwerk is een native app waardoor de app op een app market/store kan worden geplaatst. De inhoud kan worden gevormd door zowel een website als door native applicaties. Hierdoor heeft u zowel de voordelen van een native app als van een web app. Een hybride app kan worden ontwikkeld voor alle platformen waaronder iOS (iPhone of iPad), Android en Windows Phone.

Hybride app laten maken.

rvl webdesignstudio ontwikkelt complexe mobiele web applicaties op basis van HTML5. In combinatie met CSS3 stijlen we de perfecte applicatie naar uw wensen. Mogelijkheden zijn er genoeg. Van u horen we graag wat het idee is. Dan bouwen wij een hybride app met de laatste technieken. Voor meer informatie over de ontwikkeling van een hybride app kunt u contact met ons opnemen.

Hybride apps bouwen in PhoneGap