Hoe zorg je ervoor dat klanten je leren kennen en de weg weten naar je website? Dat is misschien de meest gestelde vraag die ik krijg te horen van mijn klanten.
Belangrijk is natuurlijk om succes te hebben met je website dat je zichtbaarheid vergroot alsook je toegevoegde waarde.
Ik zal een aantal manieren aangeven waarmee je meer naamsbekendheid en dus zichtbaarheid van je website kan vergroten.

1. Social Media

Zorg dat je aanwezig bent op social media en laat van je horen! Het is een manier om je naam of merk meer bekendheid te geven en een goede manier om in contact te blijven met je volgers en/of klanten.

2. Bloggen

Je kunt natuurlijk ook bloggen op social media maar nog beter is om regelmatig kennis te delen via je eigen blog op je website. Het bloggen zorg voor extra content op je website dat weer word gevonden door Google en dus bijdraagt aan een betere naamsbekendheid.

3. Contentmarketing.

“Content is king” wordt er wel gezegd. Naast het regelmatig publiceren van content op je eigen website, kun je ook een marketingplan opzetten voor de publicatie van content op andere platformen. Denk hierbij aan het plaatsen van video filmpjes op YouTube, nieuwsberichten plaatsen op diverse nieuwswebsites of schrijf eens een gastblog op een andere blogwebsite.

4. Brancheorganisatie.

Meld je aan bij een brancheorganisatie. je komt in aanraking met branchegenoten maar je branchegenoten leren jou ook kennen. Zo maak je meer naamsbekendheid bij vakgenoten.

5. Boek schrijven.

Schrijf een boek en deel je kennis. Het publiceren van een eBook is een goede manier om naamsbekendheid te maken op een ludieke manier. Laat mensen jouw boek gratis downloaden en laat de mensen kennismaken met jou. Hier een leuk stukje over het maken van een gratis eBook: https://www.deblogacademie.nl/hoe-maak-je-een-ebook/

6. Partners

Werk samen met vakgenoten. Deel je kennis en ervaring en je partners zorgen voor meer naamsbekendheid van jou vakkennis.