Mobiele website laten maken in Bennekom

Laat je mobiele website ontwerpen in Bennekom door RVL webdesignstudio. Je krijgt een mobiele website die op alle apparaten goed functioneert.

Je kunt al een mobiele website laten ontwerpen in Bennekom al vanaf 795,- ! Je krijgt hiervoor een mobiele website met een onbeperkt aantal pagina’s. Voor jou als ondernemer is van belang om te zorgen dat je mobiele website ook op alle apparaten goed functioneert. Is dit niet het geval, dan kun je hierdoor potentiële klanten mislopen. Met een mobiele website wordt je website zo ontworpen dat (potentiële) klanten op alle apparaten een optimale ervaring krijgen. Een website laten ontwikkelen in Bennekom door RVL webdesignstudio past zich aan op ieder apparaat en (potentiële) klanten kunnen hierdoor snel en gemakkelijk gebruik maken van je website.Het bouwen van een mobiele website laten ontwerpen in Bennekom die makkelijk te onderhouden zijn en goed vindbaar zijn in Google. Daar gaan we voor!
Dus laat je mobiele website ontwerpen in Bennekom door RVL webdesignstudio.

Wij leveren een professionele website die je zelf heel eenvoudig kunt onderhouden én waarbij je een onbeperkt aantal pagina’s kunt aanmaken. Ons idee is heel eenvoudig en voor iedereen die graag een goedkope website wil, maar geen zin heeft in ingewikkelde dingen:  Je kiest een ontwerp, en wij leveren hem op en je kunt zelf onbeperkt pagina’s maken, teksten en foto’s plaatsen aan de hand van onze duidelijke handleiding of korte training. Hiervoor heb je geen speciale software of computerkennis nodig, je logt gewoon in op je website waar en wanneer je maar wilt. En heb je geen tijd of zin om je eigen teksten in je mobiele website te zetten? Dan doen wij dat voor je.

Waarom je website laten maken bij RVL webdesignstudio?

Scherpe prijzen

Onze website prijzen zijn zeer concurrerend. Wij leveren een hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Zoekmachine vriendelijk

Al onze websites worden zoekmachine vriendelijk gebouwd. Je vindt je website snel terug in Google.

Uitstekende kwaliteit

Onze websites voldoen aan alle standaarden en worden geleverd volgens de laatste standaarden.

Succesvolle Websites

Door de unieke combinatie in ontwerp, techniek en online marketing maakt RVL webdesignstudio van je website een online succes! En dat alles met een nuchtere en realistische kijk op het internet gebeuren.

Webshops voor alle platformen

Een webshop biedt ongekende mogelijkheden voor alle grote platformen. Met 1 investering ben je bereikbaar op alle platformen. Een webshop kan op elk toestel getoond worden. Van iOS tot Android.

Onze werkwijze.

Het bouwen van succesvolle websites die makkelijk te onderhouden zijn en goed vindbaar zijn in Google. Daar gaan we voor!
Hiervoor hanteren we een vaste methodiek tijdens de ontwikkeling van je website of webshop.

Tijdens de ontwikkeling, bouw en realisatie en de bijbehorende applicaties gebruiken wij een vaste methodiek. Dit hebben we gedefinieerd teneinde onduidelijkheden en misverstanden te voorkomen. Kenmerkend voor deze werkwijze is dat er sprake is van een logische fasering. 

Inventarisatie fase

Opstellen projectvoorstel en Start van redigeren bronmateriaal content, na goedkeuring van projectvoorstel 

Ontwerp Fase

Ontwikkeling nieuwe visuele concepten en Maatwerk Sjablonen. Opbouwen van de database en koppelingen maken.

Realisatie Fase

Opbouwen van de site en implementatie van modules. Tevens alles testen op laadsnelheid en functionaliteiten.

Live Fase

Goedkeuring van de gehele site. Na live gaan volgt nog een optimalisatie traject. Aanmelding bij diverse zoekmachines en nieuwsportalen.

Wij maken websites die mensen graag gebruiken

Vraag vrijblijvend informatie aan.