Sinds kort is de website van RVL webdesignstudio beveiligd met een SSL certificaat. Dit garandeert dat jouw bezoek aan onze website beveiligd en versleuteld is.
Bij het bezoeken van onze website worden de gegevens heen en weer gestuurd tussen de website en de computer, tablet of smartphone van de gebruiker. Zonder SSL certificaat, kan deze informatie onderschept of ‘afgeluisterd’ worden door kwaadwillenden. Door een SSL certificaat te installeren wordt de informatie versleuteld ingepakt voordat het verstuurd wordt. Hierdoor kunnen de gegevens die heen en weer gestuurd worden tussen de bezoeker en onze website niet onderschept worden.

Hoger in de Google zoekresultaten

Google plaatst websites die voorzien zijn van een SSL certificaat hoger in de zoekresultaten. Daarmee wil de zoekmachine websitebeheerders stimuleren om hun webpagina’s veiliger te maken. Google wil namelijk haar gebruikers verzekeren van een veilige surfomgeving.

Meer vertrouwen en omzet door SSL certificaten

Websites die over deze beveiliging beschikken zijn herkenbaar aan het gesloten slotje en de https:// in de adresbalk. Als je kiest voor de meest uitgebreide validatie (EV) zien de bezoekers van je website een groene adresbalk met je bedrijfsgegevens. Zo weten ze meteen met wie ze te maken hebben, cruciaal voor extra vertrouwen en daardoor meer omzet.

Kosten SSL

Een SSL certificaat wordt uitgegeven op een (sub)domeinnaam. (voorbeeld: www.jouwdomein.nl of webshop.jouwdomeinnaam.nl). De kosten van SSL zijn inclusief eigen uniek IP-nummer en installatie. Je betaalt de kosten voor de gehele periode in 1 keer vóóraf. Wij bieden al een SSL ceretificaat aan vanaf 49,- exclusief BTW.
Op zoek naar SSL certificaten om een beveiligde verbinding over internet met jouw server tot stand te brengen? RVL webdesignstudio biedt je de mogelijkheid om vertrouwelijke gegevens van jou en je bezoekers versleuteld te versturen middels een officieel uitgegeven (Secure Socket Layer) certificaat. SSL certificaten geven je website bezoekers een vertrouwd gevoel.