Een website laten bouwen door RVL webdesignstudio uit Ede. Voor ondernemers en zzp’ers die behoefte hebben aan een website die voldoen aan de laatste technische standaarden zodat de website goed vindbaar is, een goede leesbaarheid heeft op mobiele apparaten zoals tablets en mobiele telefoons en bovendien makkelijk zelf aan te passen is. Een goede website bestaat uit verschillende elementen:

Goed vindbaar in Google door responsive design

Als je een website hebt, wil je natuurlijk ook dat deze goed vindbaar is voor zoekmachines als Google. Hier heb je zelf gedeeltelijk invloed op. Bijvoorbeeld door te kiezen voor een responsive design. Dit houdt in dat je website zich aanpast aan het scherm waarop je site wordt benaderd. En dus altijd goed leesbaar blijft, ook op tablet en smartphones. Google geeft sinds kort voorrang aan sites die voor mobiel geoptimaliseerd zijn, dus belangrijk dat je dit goed geregeld heeft.

Zelf je websiteteksten aanpassen

Het aanpassen van je website en daarmee een up-to-date website is beter vindbaar voor zoekmachines. Zelf even een tekst wijzigen of een andere afbeelding plaatsen? Dat doe je eenvoudig zelf ons. Je hebt geen technische kennis nodig om met ons systeem te werken. Bovendien ontvang je een praktische handleiding zodra je website live gaat.

Maar zullen we eerst eens kennis maken? Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende analyse of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Vraag een offerte aan >