Je website laten bouwen in Ede

Dus je wilt een website laten maken in Ede? Vandaag de dag komt al bijna de helft van het verkeer op de gemiddelde website via een smartphone of tablet.

Vandaag de dag komt al bijna de helft van het verkeer op de gemiddelde website via een smartphone of tablet. Voor jou als ondernemer is het daarom ook van belang om te zorgen dat je website ook op deze apparaten goed functioneert. Is dit niet het geval, dan kun je hierdoor potentiële klanten mislopen. Met een responsive website wordt je website zo ontworpen dat (potentiële) klanten op alle apparaten een optimale ervaring krijgen.

De website past zich aan op ieder apparaat en (potentiële) klanten kunnen hierdoor snel en gemakkelijk gebruik maken van je website.Het bouwen van succesvolle website die makkelijk te onderhouden zijn en goed vindbaar zijn in Google. Daar gaan we voor!
Dus laat je website maken in Ede door RVL webdesignstudio.

Waarom je website laten maken bij RVL webdesignstudio?

Scherpe prijzen

Onze website prijzen zijn zeer concurrerend. Wij leveren een hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Zoekmachine vriendelijk

Al onze websites worden zoekmachine vriendelijk gebouwd. Je vindt je website snel terug in Google.

Uitstekende kwaliteit

Onze websites voldoen aan alle standaarden en worden geleverd volgens de laatste standaarden.

Succesvolle Websites

Door de unieke combinatie in ontwerp, techniek en online marketing maakt RVL webdesignstudio van je website een online succes! En dat alles met een nuchtere en realistische kijk op het internet gebeuren.

Webshops voor alle platformen

Een webshop biedt ongekende mogelijkheden voor alle grote platformen. Met 1 investering ben je bereikbaar op alle platformen. Een webshop kan op elk toestel getoond worden. Van iOS tot Android.

Onze werkwijze.

Het bouwen van succesvolle websites die makkelijk te onderhouden zijn en goed vindbaar zijn in Google. Daar gaan we voor!
Hiervoor hanteren we een vaste methodiek tijdens de ontwikkeling van je website of webshop.

Tijdens de ontwikkeling, bouw en realisatie en de bijbehorende applicaties gebruiken wij een vaste methodiek. Dit hebben we gedefinieerd teneinde onduidelijkheden en misverstanden te voorkomen. Kenmerkend voor deze werkwijze is dat er sprake is van een logische fasering. 

Inventarisatie fase

Opstellen projectvoorstel en Start van redigeren bronmateriaal content, na goedkeuring van projectvoorstel 

Ontwerp Fase

Ontwikkeling nieuwe visuele concepten en Maatwerk Sjablonen. Opbouwen van de database en koppelingen maken.

Realisatie Fase

Opbouwen van de site en implementatie van modules. Tevens alles testen op laadsnelheid en functionaliteiten.

Live Fase

Goedkeuring van de gehele site. Na live gaan volgt nog een optimalisatie traject. Aanmelding bij diverse zoekmachines en nieuwsportalen.

Wij maken websites die mensen graag gebruiken

Vraag vrijblijvend informatie aan.